Dokumenter ved byggeprojekt

  • Opdateret 3. januar 2019

Spørgsmål

Kære BoligEjer.dk

Min mand og jeg har været igennem et omfattende byggeprojekt. Det har været en stor og til tider kaotisk proces, som vi nu står for enden af.

Vi har fået lavet nye installationer - vvs og el, og har oprettet badeværelse i det gamle bryggers. Desuden har vi lavet en tilbygning på stueplan, som vi dog umiddelbart har styr på - vi har fået byggetilladelse og færdigmeldt byggeriet gennem vores kommune.

Hvilke dokumenter skal vi være opmærksomme på at få godkendt/udarbejdet? Vi har hørt en del i løbet af processen, men har mistet overblikket.

Svar

Kære spørger,

Hvis I har opnået byggetilladelse og færdigmeldt byggeriet, har I opfyldt jeres pligter. Der stilles ikke krav om yderligere.

Bemærk dog, at mange VVS- og elinstallationer skal udføres af autoriserede håndværkere. Derfor vil jeg anbefale, at I gemmer fakturaer fra VVS- og elektrikerfirmaerne, så I kan dokumentere, at arbejdet er udført af folk med rette autorisation.

Med venlig hilsen / Best regards

Henrik Palmkvist
Danske Boligadvokater, København

Dette spørgsmål er besvaret af:

Henrik Palmkvist
Specialeområder er: Køb og salg af fast ejendom, Andelsbolig- og ejerforeningsforhold, Entrepriseret, Mangler ved fast ejendom, Lejeret og retssager.

Se Tidligere Indlæg fra eksperten