Få Radonguiden på jeres hjemmeside

Nu kan kommuner og andre med behov for at informere om radon, få Radonguiden ud på deres hjemmesider. Med en såkaldt widget kan du få en del af Radonguiden på jeres hjemmeside. Denne widget er et gratis tilbud - først og fremmest til kommuner, som har behov for at informere om radon til kommunens borgere. Men andre hjemmesider må også gerne anvende Radonguidens widget, hvis det er relevant for dem at informere om radon.

Widget - et interaktivt banner

En widget er et lille stykke html-kode (som er indsat i en iframe), der gør det muligt at vise indhold fra Radonguiden.dk. Indholdet i widget'en vedligeholdes af Energistyrelsen, men størrelsen kan du tilpasse. En webmaster eller webredaktør med godt kendskab til jeres cms, kan på ca. 5 minutter nemt indsætte widget'en med indhold fra Radonguiden.dk på jeres egen hjemmeside.

Hvor indsætter man en widget?

En widget består af en html-kode, som skal sættes ind i jeres cms. Den kan placeres på jeres forside eller i en højremenu på en underside, men kan også indsættes på en helt almindelig underside. Det eneste krav er, at det område, hvor du vælger at indsætte widget'en, som minimum er 448 pixels i højden og 181 pixels i bredden.

Hvordan indsætter man en widget?

Du indsætter denne html-kode på jeres website for at vise indhold fra radonguiden.dk:

<iframe frameborder="0" height="448" src="http://www.boligejer.dk/widget1/0/31" style="border:none" width="181"></iframe>

Eksempel på widget

Test widget'en og se hvordan den virker her: