Nabo bruger parkeringsplads til motorcykel

Spørgsmål

01.07.2014


Hej,

Jeg ejer en ejerlejlighed i et hus med to ejerlejligheder. Vi har hver vores parkeringsplads. Udover det er der fællesarealer i form af have og lidt plads foran huset som ligger på en grusvej. Vejen er meget snæver og der er i forvejen ikke meget plads til gæster osv. Når de skal holde eller vende.

Den anden ejer har nu indtaget pladsen foran huset til en motorcykel, som mere eller mindre står der hele tiden. Der er derfor ikke for godt plads til gæster og det pynter heller ikke. Jeg har bedt dem om at flytte motorcyklen, men det vil de ikke. Vi har ikke noget stående i vores vedtægter om fællesarealer.

Må de godt beslaglægge denne fælles plads til eget brug?

Svar


Kære spørger,

Jeg forstår udmærket din frustration over den beskrevne situation, men det er desværre ikke min umiddelbare opfattelse, at du kan forhindre din nabo i at parkere som beskrevet, medmindre det er til fare for trafikken. Baggrunden for dette er, at der ikke foreligger nogen aftale om benyttelsen eller nogen regulering af denne i øvrigt, og derfor heller ikke er tale om en uberettiget benyttelse.

Med venlig hilsen,
Jesper Andersen
Dansk BOLIGadvokat, Hadsund

Stil et spørgsmål til Danske BOLIGadvokater

Danske Boligadvokater

Du skal svare på nedenstående spørgsmål for at forhindre spam. Svaret skal skrives med bogstaver.

Senest besvarede spørgsmål