Betaling i forbindelse med chikane fra nabo

Spørgsmål

08.07.2014


Hej

Vi bor i en lille ejerforening igennem de sidste 7 år. Lige fra starten har der været problemer med vores overbo. Dette i form af chikane. Denne chikane har været; råben af os, når vi er ude i haven, kommentering af hvad vi snakker om på vores terrasse, til parkering så tæt på vores biler at vi ikke kan komme ind og ud, sparken på vores hoveddør, hoppe i gulvet så vores børn ikke kan sove - til her til sidst voldelig overfald af mig ude på vores parkeringsplads, i påsyn af min 2 årige gamle datter, som efterlod mig med et brækket ribben og et forstuvet. Sagen er meldt til politiet. Dog er vi så bange for at blive boede nu, da vi konstant føler os truet i vort eget hjem at vi påtænker at flytte med det samme. Når situationen nu er som den er, og vi bliver tvunget ud af vores hjem pga. frygt for vores ve og vel - kan vi så i den fraflyttede periode lade være med at betalte til ejerforeningen (vi har sat til salg hos Home)? Vores problem er, at vi ikke tør risikere at blive boende. Desværre har vi heller ikke råd til at sidde med to omgange fulde omkostninger til bolig. Håber at modtage jeres hjælp hurtigt i denne, for os meget fastlåste og ulykkelige situation.

Svar


Kære spørger,

I kan ikke bare lade være med at betale til fællesudgifterne.

Det er en ulykkelig situation I er kommet i, men hvis der ikke er noget man kan klandre ejerforeningen for, er det ikke muligt at rejse et økonomisk krav mod ejerforeningen, som I så kunne modregne jeres fællesudgift overfor.

Om den pågældende overbo har optrådt på en sådan måde, at I har mulighed for at gøre et erstatningsansvar gældende overfor den pågældende, bør I drøfte med en boligadvokat.

Med venlig hilsen,
Erik Turley
Dansk BOLIGadvokat, Hillerød

Dette spørgsmål er besvaret af:

Erik Turley

Rådgivning om køb af fast ejendom, Lejeforhold, Entrepriseret og Retssager

Se ekspertens hjemmeside

Se tidligere svar fra eksperten

Stil et spørgsmål til Danske BOLIGadvokater

Danske Boligadvokater

Du skal svare på nedenstående spørgsmål for at forhindre spam. Svaret skal skrives med bogstaver.

Senest besvarede spørgsmål