Kan vi få annulleret formidlingsaftale?

Spørgsmål

21.08.2014

Svar

smål:

Hej,

Vi underskrev for 3 uger siden en formidlingsaftale med Estate, hvor mægleren foreslog kr. 995.000,-. Inden der er gået 2 uger, skriver chefen hos Estate, at værdien er langt fra markedsprisen og bør ligge på kr. 895.000, samt at vi bør udskifte aller vinduer og tag.

Derudover efterlod de porten til udbygningerne åbne efter en fremvisning, som desværre og uheldigvis resulterede i stjålne ting.

Vi har bedt om at få annulleret formidlingsaftalen, fordi det er uektisk korrekt af Estate at håndtere sagen på den måde. Det er simpelthen useriøst. Hvilke rettigheder har vi?

Tusind tak for svar.

Spørgsmål:

Kære spørger,

Som udgangspunkt vil det i formidlingsaftalen være fastlagt, hvad der gælder, i tilfælde af fortrydelse eller annullation. Som regel vil man skulle betale en procentdel af ejendomsmæglerens vederlag ved annullation af formidlingsaftalen, men det er muligt at i kan ophæve aftalen uden at skulle betale, hvis man kan komme igennem med et synspunkt om, at ejendomsmæglerens handlemåde på afgørende vis afviger fra jeres forsætninger for at indgå aftalen, og at aftalen dermed skal annulleres.

Fordi der er brug for en konkret vurdering af jeres individuelle formidlingsaftale og en konkret vurdering af ejendomsmæglerens handlinger, vil jeg råde jer til at kontakte en advokat, som kan rådgive dig om dine muligheder.

Med venlig hilsen,
Jesper Graff
Dansk BOLIGadvokat, Ballerup

Stil et spørgsmål til Danske BOLIGadvokater

Danske Boligadvokater

Du skal svare på nedenstående spørgsmål for at forhindre spam. Svaret skal skrives med bogstaver.

Senest besvarede spørgsmål