Nøgleoplysningsskema

Spørgsmål

11.09.2014


Hej,

Jeg har et spørgsmål ang. nøgleoplysningsskema. Indberetning til Nøgleoplysningsskema fra 1-1-2013 til 31-12-2013: Hvad er væsentlige ændringer i nøgleoplysningsskema?
Der er kun indbetalt husleje. Eks. ved salg: i september.
Kan jeg bruge nøgleoplysningsskema uden at ændre noget?

Svar


Kære spørger,

Mange tak for din henvendelse.

Her er mit svar.

Andelsboligforeningen skal udfylde en "Erklæring om væsentlige ændringer i Nøgleoplysningsskema for andelsboligforeningen", når:

Der er sket væsentlige ændringer i de finansielle nøgleoplysninger eller regnskabsoplysninger, inden foreningen udfylder et nøgleoplysningsskema første gang. Det kan f.eks. være tilfældet, når der først er et aktuelt salg i foreningen lang tid efter, at foreningens regnskab er godkendt på generalforsamlingen.
Et udfyldt nøgleoplysningsskema genanvendes ved et nyt salg, og der er sket væsentlige ændringer i oplysningerne i det senest udarbejdede skema.

Et eksempel kunne f.eks. være en større ændring i ejendommens værdi, som foreningen har kendskab til, inden der godkendes et nyt regnskab på generalforsamling, f.eks. fordi foreningen har modtaget en ny offentlig ejendomsvurdering eller valuarvurdering.

Hvis du endnu er i tvivl, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til en lokal advokat.

Med venlig hilsen,
Jesper Graff
Dansk BOLIGadvokat, Ballerup

Stil et spørgsmål til Danske BOLIGadvokater

Danske Boligadvokater

Du skal svare på nedenstående spørgsmål for at forhindre spam. Svaret skal skrives med bogstaver.

Senest besvarede spørgsmål