Se status for datakilderne til ejendomsdatarapporten

Datatunnel med 0 og 1 taller

Fejl i oplysninger om Fredede fortidsminder/fortidsmindebeskyttelseslinjer

I alle ejendomsdatarapporter mellem 15/3 og 19/3 kl. 14:45 svarer vi JA at der er registreret fredede fortidsminder/fortidsmindebeskyttelseslinjer på ejendommen - uanset om det er rigtig eller forkert.

Du kan se det rigtige svar ved at åbne pdf-udgaven af ejendomdatarapporter, vælge Fredede fortidsminder/fortidsmindebeskyttelseslinjer i indholdsfortegnelsen og se de detaljerede svar.

Opdateret 19-03-2019

Forfalden gæld - Silkeborg og Skive kommuner

I øjeblikket kan der ikke hentes oplysninger om forfalden gæld ind i ejendomsdatarapporter bestilt i Silkeborg og Skive kommuner. Det er fejlmeldt til kommunens systemleverandør, og de arbejder på at løse problemet

Opdateret 19-03-2019

Indefrysning af grundskyld - ny oplysning i ejendomsdatarapporten

I dag fredag den 30/11-2018 kl. 13:00 har ejendomsdatarapporten fået en ny oplysning - Indefrysning af grundskyld. Oplysningen finde du under menupunktet "Økonomi". Foreløbig har ca 80% af kommunerne indgået aftale om at indefrysning af grundskyld må vises i ejendomsdatarapporten. Oplysningen vises i ejendomsdatarapporter bestilt med fortrolige oplysninger efter den 30/11-2018 kl. 13.

I ejendomsdatarapporter fra kommuner, som ikke har giver tilladelse endnu, vil der stå: "Kontakt kommunen" som svar ud for oplysningen.

Klik kortet for større billede

Oversigt
           med kommuner der har indgået aftale om at vise indefrysning af grundskyld i ejendomsdatarapporten

Opdateret 07-12-18

Sløjfningsinfo vedr. olietanke

Fra den 24/4 til den 17/5 har der været problemer med at hente sløjfningsoplysninger på olietanke fra BBR ind i ejendomsdatarapporten. De korrekte oplysninger derfor kun af bbr-meddelelsen.
Nu er det muligt at forny ejendomdatarapporten og hente sløjfningsoplysninger ind den fornyede udgave af ejendomsdatarapporten.

Opdateret 17-05-2018

Naturperler er udgået

Oplysninger om Naturperler udgår af ejendomsdatarapporten i forbindelse med Miljøportalen har opgraderet til ny version. (Landbrugsstyrelsen udstiller ikke længere oplysningen)

Det betyder:

 • Ejendomsdatarapporter bestilt efter den 1/3-2018 ikke længere har oplysningen med.
  .
 • Ved fornyelse af ejendomsdatarapporter bestilt før, kommer der til at stå: "Kildesystem ikke tilgængeligt" ud for Naturperler, og ejendomsdatarapporten får mærkaten ”Færdig med mangler”, da oplysningen ikke kan hentes.
  Det samme vil ske for de ejendomsdatarapporter, der er bestilt mellem den 22/2-18 og 1/3-18, fordi forbindelsen til Miljøportalens webservice ikke fungerede.

Opdateret 05-03-2018