Åbn alleLuk alle

Se status for datakilderne til ejendomsdatarapporten

Datatunnel med 0 og 1 taller

Oplysninger om vejforsyning for ejendommen kan ikke hentes for en række ejendomme.

Ejendomsdatarapporten har problemer med at hente oplysninger om "vejforsyning" for en række ejendomme. Derfor kan det være, at din ejendomsdatarapport ikke bliver færdig, fordi den venter på oplysningen.
Vores teknikere har lokaliseret problemet og forventer at løse det med en systemopdatering tirsdag den 28. november om aftenen.

Opdateret: 23-11-2017

Oplysninger om spildevandsforhold for ejendommen kan ikke hentes for en række ejendomme.

Ejendomsdatarapporten har problemer med at hente oplysninger i BBR om "spildevandsforhold for ejendommen" for en række ejendomme. Derfor kan det være, at din ejendomsdatarapport ikke bliver færdig, fordi den venter på oplysningen.
Vores teknikere har lokaliseret problemet og forventer at løse det med en systemopdatering tirsdag den 28. november om aftenen.

Opdateret: 23-11-2017

Ejendomsskattebilletter

I den kommende tid kører kommunerne ejendomsskat 2018. I den forbindelse kan der kan gå op til 14 dage, før en ejendomsskattebillet bliver frigivet og kan hentes ind i en ejendomsdatarapport. I rapporten står der under Ejendomsskattebillet ” Oplysning hentes...” indtil skattebilletten er tilgængelig.

Vi kan desværre ikke sige, hvornår de enkelte kommuner sender nye ejendomsskattebilletter ud.

Opdateret: 16-11-2017

Ejendomme på lejet grund komme ikke frem i ejendomssøgningen

I øjeblikket kan man ikke bestille ejendomsdatarapporter på ejendomme på lejet grund, da de ikke kommer frem i ejendomssøgningen.

Vi har fejlmeldt ejendomssøgningen hos SKAT, som arbejder på at løse problemet.

Opdateret: 21-06-2017