Se status for datakilderne til ejendomsdatarapporten

Datatunnel med 0 og 1 taller

Ejendomsdatarapporterne bliver ikke færdige i øjeblikket

Ejendomsdatarapporterne bliver ikke færdige, da vi ikke kan hente oplysninger om Renseklasse ind i ejendomsdatarapporten.
Miljøstyrelsen er informeret og arbejder på at løse problemet

Opdateret 20-04-18

Jordforureningsattest

Der er nogle få ejendomme, hvor Danmarks Miljøportal (DMP) ikke kan levere en jordforureningsattest pga matriklens geometri.
DMP har lokaliseret problemet og det bliver løst ved en ny realese af deres system i starten af juni 2018

Opdateret 17-04-18

Naturperler udgår af ejendomsdatarapporten

Oplysninger om Naturperler udgår af ejendomsdatarapporten i forbindelse med Miljøportalen har opgraderet til ny version. (Landbrugsstyrelsen udstiller ikke længere oplysningen)

Det betyder:

  • Ejendomsdatarapporter bestilt efter den 1/3-2018 ikke længere har oplysningen med.
    .
  • Ved fornyelse af ejendomsdatarapporter bestilt før, kommer der til at stå: "Kildesystem ikke tilgængeligt" ud for Naturperler, og ejendomsdatarapporten får mærkaten ”Færdig med mangler”, da oplysningen ikke kan hentes.
    Det samme vil ske for de ejendomsdatarapporter, der er bestilt mellem den 22/2-18 og 1/3-18, fordi forbindelsen til Miljøportalens webservice ikke fungerede.

Opdateret 05-03-2018

Lokalplaner

I forbindelse med overgangen til en ny plandataregistret var der nogle få ejendomme, hvor plandataregistret ikke kunne levere oplysninger om planer til ejendomsdatarapporten.
Problemet er nu blevet løst problemet for størstedelen af rapporterne. Planregistret arbejder for at løse problemet med de sidste tre rapporter.

Du se, hvilke planer ejendommen er dækket af på: http://kort.plansystem.dk

Opdateret 25-01-2018