Se status for datakilderne til ejendomsdatarapporten

Datatunnel med 0 og 1 taller

Der kan ikke hentes energimærker i øjeblikket, så ejendomsdatarapporter bliver ikke færdige.

Webservice for Energimærket er nede pt, så der kan ikke hentes energimærker. Det er fejlmeldt.

Opdateret 23-10-2018

Der kan ikke hentes oplysninger om forfalden gæld i Ballerup, Frederiksberg, Gentofte, Høje Taastrup og Kolding kommuner

Ejendomsdatarapporter for ejendomme i en række kommuner bliver ikke færdige, da der ikke kan hentes oplysninger om forfalden gæld i kommunernes debitorsystem. Kommunernes systemleverandør arbejder på at løse problemet.

Det gælder kommunerne: Ballerup, Frederiksberg, Gentofte, Høje Taastrup, Kolding

Opdateret 15-10-2018

Sløjfningsinfo vedr. olietanke kan mangle i rapporter bestilt/fornyet ml. 24/4 og 17/5

Fra den 24/4 til den 17/5 har der været problemer med at hente sløjfningsoplysninger på olietanke fra BBR ind i ejendomsdatarapporten. De korrekte oplysninger derfor kun af bbr-meddelelsen.
Nu er det muligt at forny ejendomdatarapporten og hente sløjfningsoplysninger ind den fornyede udgave af ejendomsdatarapporten.

Opdateret 17-05-2018

Naturperler er udgået af ejendomsdatarapporten

Oplysninger om Naturperler udgår af ejendomsdatarapporten i forbindelse med Miljøportalen har opgraderet til ny version. (Landbrugsstyrelsen udstiller ikke længere oplysningen)

Det betyder:

  • Ejendomsdatarapporter bestilt efter den 1/3-2018 ikke længere har oplysningen med.
    .
  • Ved fornyelse af ejendomsdatarapporter bestilt før, kommer der til at stå: "Kildesystem ikke tilgængeligt" ud for Naturperler, og ejendomsdatarapporten får mærkaten ”Færdig med mangler”, da oplysningen ikke kan hentes.
    Det samme vil ske for de ejendomsdatarapporter, der er bestilt mellem den 22/2-18 og 1/3-18, fordi forbindelsen til Miljøportalens webservice ikke fungerede.

Opdateret 05-03-2018