Se status for datakilderne til ejendomsdatarapporten

Datatunnel med 0 og 1 taller

Jordforureningsattester kan hentes igen

Der har være problemer med at hente jordforureningsattester i dag. Miljøportalen har løst problemet, og ejendomsdatarapporterne er begyndt at blive færdige.
Opdateret 25-07-2018

Sløjfningsinfo vedr. olietanke kan mangle i rapporter bestilt/fornyet ml. 24/4 og 17/5

Fra den 24/4 til den 17/5 har der været problemer med at hente sløjfningsoplysninger på olietanke fra BBR ind i ejendomsdatarapporten. De korrekte oplysninger derfor kun af bbr-meddelelsen.
Nu er det muligt at forny ejendomdatarapporten og hente sløjfningsoplysninger ind den fornyede udgave af ejendomsdatarapporten.

Opdateret 17-05-2018

Naturperler er udgået af ejendomsdatarapporten

Oplysninger om Naturperler udgår af ejendomsdatarapporten i forbindelse med Miljøportalen har opgraderet til ny version. (Landbrugsstyrelsen udstiller ikke længere oplysningen)

Det betyder:

  • Ejendomsdatarapporter bestilt efter den 1/3-2018 ikke længere har oplysningen med.
    .
  • Ved fornyelse af ejendomsdatarapporter bestilt før, kommer der til at stå: "Kildesystem ikke tilgængeligt" ud for Naturperler, og ejendomsdatarapporten får mærkaten ”Færdig med mangler”, da oplysningen ikke kan hentes.
    Det samme vil ske for de ejendomsdatarapporter, der er bestilt mellem den 22/2-18 og 1/3-18, fordi forbindelsen til Miljøportalens webservice ikke fungerede.

Opdateret 05-03-2018