Adresse

  • Opdateret 21. august 2019

Spørgsmål

Vi er ved at bygge hus. I mellemtiden bor vi i korttidslejede lejemål i området omkring vores byggeri, hvad vi nu kan finde at bo i. Må vi opsætte postkasse ved vores byggegrund det halve år byggeriet varer, eller kan man have midlertidig registrering/ postboks på kommunen?

Svar

Kære Spørger,

Iht. CPR-loven skal I have registreret bopæl i CPR på den adresse i Danmark, hvor I reelt opholder jer. I den forbindelse skal I anmelde flytning til en ny adresse inden 5 dage efter flytningen.

I kan ikke lovligt være registreret i CPR på en adresse, hvis I ikke reelt bor der, men blot ønsker at modtage post på adressen. En såkaldt c/o adresse i CPR kræver, at I faktisk bor på adressen. Herefter kan der afleveres post til jer på adressen, selv om jeres navn ikke står på postkassen. Jeg er ikke bekendt med, at I skulle kunne få c/o adresse hos den lokale kommune.

Rasmus H. E. Agathon
Danske Boligadvokater, Frederiksberg

Dette spørgsmål er besvaret af:

Rasmus Hannibal Edberg Agathon
Har du husket at læse det med småt, og har du det fulde overblik over forpligtelserne ved handlen?​

Ellers er det en god idé at få indsat et advokatforbehold i købsaftalen og lade Virtus’ boligadvokater rådgive dig i købet af din drømmebolig.

​Virtus’ boligadvokater har mange års erfaring inden for ejendomshandel, bolighandel og lejeret. Vi hjælper vores klienter med købet af deres drømmeboliger og styrer dem sikkert igennem faldgrupperne ved køb af ejerboliger og andelsboliger. Vi fører derudover retssager omkring mangler ved fast ejendom og har derved skabt en specialistviden inden for mange af de områder, der typisk kan give udfordringer efterfølgende.

​Vores boligadvokater udarbejder en overskuelig oversigt over de væsentlige forpligtelser samt forhold, som man som køber skal være opmærksom på. Herudover styrer Virtus boligadvokater processen sikkert i mål ved tinglysning af skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse og en positiv koordinering med mægler og bank.

Se Tidligere Indlæg fra eksperten