Åbn alleLuk alle

Hvad betyder det at dele en ejendomsdatarapport?

Når du har bestilt din rapport, kan du vælge at åbne den for deling.

At åbne en ejendomsdatarapport for deling betyder, at alle, som modtager et link til rapporten kan åbne den online. Linket finder du i din onlinerapport under Download eller del rapport samt i den kvittering, som du automatisk modtager ved bestilling. Når din rapport er komplet, modtager du en notifikation, som indeholder linket.

Hvis du vil dele din rapport med en privatperson, fx et familiemedlem, skal personen logge ind med sit NemID for at tilgå rapporten via det link, du har tilsendt. Personer, som modtager linket, kan videresende linket til andre, som derved også får mulighed for at logge ind og se rapporten. Du kan til enhver tid logge ind og lukke rapporten for deling igen.