Leveringstid for en ejendomsdatarapport

Når du bestiller en ejendomsdatarapport, bliver den automatisk leveret til dig - ofte indenfor få minutter

  • Opdateret 4. marts 2021

En ejendomsdatarapport indhenter oplysninger fra forskellige offentlige registre og myndigheder. Samtlige oplysninger leveres automatisk til køberen. Oplysningerne vil normalt være tilgængelige online kort tid efter bestilling.

Vær dog opmærksom på at ejendomsdatarapporten henter oplysninger fra mange forskellige kilder og derfor er afhængig af at kilderne er tilgængelige.

Undtagelse - moderejendomme for ejerlejligheder og opkrævningsejendomme

For moderejendomme for ejerlejligheder og opkrævningsejendomme gælder det særlige, at de ikke bliver vurderet og derfor rent teknisk venter på en vurderingsmeddelelse, som ikke eksisterer.
21 dage efter bestillingsdatoen bliver rapporten automatisk færdig. Alle andre oplysninger kommer dog ind i rapporten med det samme.

Ønsker du rapporten afsluttet før de 21 dage, kan du kontakte Ejendomsdatarapporten på support@ejendomsdatarapport.dk og bede dem om at afslutte rapporten manuelt.

Ved manuel afslutning får rapporten status: "Færdig med mangler" da vurderingsmeddelelsen ikke er hentet. Venter du 21 dage bliver rapporten afsluttet på normal vis og får status: "Komplet".

Undtagelse - ved udsendelse af nye ejendomsskattebilletter

Fra november til midten af januer sender kommunerne nye ejendomsskattebilletter ud. I den forbindelse kan der kan gå op til 14 dage, før en skattebillet bliver frigivet og kan hentes ind i en ejendomsdatarapport. I rapporten står der under Ejendomsskattebillet ” Oplysning hentes...” indtil skattebilletten er tilgængelig.

Ovenstående gælder også, hvis kommunen sender en ny ejendomsskattebillet til en boligejer i løbet af året.