Hvordan ser jeg tilstandsrapporter?

En tilstandsrapport er en privat rapport, som ejeren har betalt for ifm. en bolighandel, hvor der er tegnet ejerskifteforsikring.

Når du søger på en ejendom, kan du se, om der er lavet én eller flere tilstandsrapporter på ejendommen, og hvornår de er lavet. Men du skal være logget ind som ejer af ejendommen med NemID, for at kunne læse dem.

Hvis du ikke er logget ind som ejer, kan du kun se rapportnummeret samt dato for udarbejdelsen. Tilstandsrapporter udarbejdet før 20. oktober 2004 bliver ikke vist med dato for udarbejdelsen. I datofeltet vil der for disse rapporter stå 01-01-1900

Hvis der ikke er angivet nogen tilstandsrapporter, er der aldrig lavet en rapport på ejendommen. Der er dog enkelte rapporter udarbejdet før 20. oktober 2004, som ikke kan vises eller udskrives, da det ikke har været teknisk muligt at lægge dem ind i systemet.

Sådan gør du

  • Log ind med din private NemID
  • Gå til forsiden eller menupunktet 'Søg'
  • Indtast adresse på ejendommen/boligen
  • Kig under menupunktet "Tilstandsrapport"

Jeg er logget ind, men kan ikke tilgå tilstandsrapporterne på min ejendom?

Prøv at logge ind med din private NemID, før du fremsøger din ejendom.

Og tjek, at du ikke har flere vinduer åbne, hvor du ikke er logget ind.

For andelsforeninger, ejerforeninger og erhverv

Vi understøtter ikke NemID til erhverv ift. tilstandsrapporter. Sikkerhedsstyrelsen kan hjælpe med at fremsende tilstandsrapporter i de tilfælde, hvor tilstandsrapporten er tilknyttet erhverv eller foreninger.

Sikkerhedsstyrelsen
Nørregade 63
6700 Esbjerg
Tlf. 3373 2000
E-mail: sik@sik.dk