Spørg eksperten

Danske BOLIGadvokater svarer på dine spørgsmål. Hvis svarene har almen interesse offentliggøres de her på Boligejer.dk til glæde for andre brugere. Alle navne fjernes ved offentliggørelse, så du er sikret anonymitet.

  • Opdateret 25. januar 2024

Danske boligadvokater svarer på juridiske spørgsmål i forbindelse med bolighandel.

Eksperterne svarer gratis på spørgsmål inden for 5 hverdage. I forbindelse med helligdage og højtider samt i sommerferieperioder må der forventes en længere svarfrist.

Svarene fra eksperterne bliver som udgangspunkt udarbejdet som generelle svar på typiske spørgsmål inden for ekspertens område. Ved mere specifikke spørgsmål henvises til yderligere, personlig rådgivning.

Læs om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder.

 Danske BOLIGadvokater

Se tidligere stillet spørgsmål og svar


Du kan her se de spørgsmål der tidligere er stillet til Danske BOLIGadvokater og deres tilhørende svar

Se alle spørgsmål/svar

Du kan stille spørgsmål til Danske BOLIGadvokater her:

CAPTCHA
Indtast tegnene som vises på billedet.
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Advokater

Dennis Holm Pedersen
Kontakt boligadvokat Dennis Holm Pedersen (H), når du vil købe eller sælge andelsbolig, hus, lejlighed eller anden fast ejendom. Så får du en rådgivning, der sikrer, at investeringen både hænger sammen med din økonomi og dit boligbehov nu og i fremtiden. Du kan starte med et gratis formøde og få en rådgivningspakke, der passer til din situation og aftalt pris.

Se ekspertens hjemmeside
Se Tidligere Indlæg fra eksperten

Erik Turley
Jeg har altid beskæftiget mig med boligrådgivning – hvad enten der er tale om køb eller salg af boliger. Der er tale om en helt central del af min rådgivning, hvor jeg lægger vægt på at høj kvalitet og hurtighed går hånd i hånd i rådgivningen af mine klienter. Med et mangeårigt og indgående kendskab til boligmarkedet i hele Nordsjælland, har jeg en ajourført viden om de forskellige geografiske områders særpræg og prissætning. Medlemskabet af DanskeBOLIGadvokater bidrager herudover til at fastholde en god og sikker bolighandel til glæde for klienten.

Se ekspertens hjemmeside
Se Tidligere Indlæg fra eksperten

Henrik Palmkvist
Udover sin egenskab af advokat er Henrik ejendomsmægler og valuar og har en fortid som bankrådgiver. Han har i mange år arbejdet med boligrådgivning til såvel sælgere som købere. Han rådgiver om alle aspekter ved ejendomshandel og vedrørende alle typer af fast ejendom, dvs. hus, ejerlejlighed, ideel anpart, projektsalg, sommerhus, byggegrund, andelsbolig m.v. Henrik kan også bistå ved lejeretlige spørgsmål og problemstillinger, ligesom han kan rådgive om behov for og hjælpe med oprettelse af testamente, samejeoverenskomst og ægtepagt.

Se ekspertens hjemmeside
Se Tidligere Indlæg fra eksperten

Rasmus Hannibal Edberg Agathon
Har du husket at læse det med småt, og har du det fulde overblik over forpligtelserne ved handlen?​ Ellers er det en god idé at få indsat et advokatforbehold i købsaftalen og lade Virtus’ boligadvokater rådgive dig i købet af din drømmebolig. ​Virtus’ boligadvokater har mange års erfaring inden for ejendomshandel, bolighandel og lejeret. Vi hjælper vores klienter med købet af deres drømmeboliger og styrer dem sikkert igennem faldgrupperne ved køb af ejerboliger og andelsboliger. Vi fører derudover retssager omkring mangler ved fast ejendom og har derved skabt en specialistviden inden for mange af de områder, der typisk kan give udfordringer efterfølgende. ​Vores boligadvokater udarbejder en overskuelig oversigt over de væsentlige forpligtelser samt forhold, som man som køber skal være opmærksom på. Herudover styrer Virtus boligadvokater processen sikkert i mål ved tinglysning af skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse og en positiv koordinering med mægler og bank.

Se ekspertens hjemmeside
Se Tidligere Indlæg fra eksperten

Rasmus Lindsten
En bolig er meget mere end bare mursten. Det er en stor beslutning. Det er en base, og det er for mange en investering i fremtiden. Derfor skal processen med at købe boligen, men selvfølgelig vigtigst af alt den endelige beslutning være den rigtige og blive truffet med ro i maven – og ikke med ubehagelige overraskelser til følge. Det kan du sikre dig med mig som certificeret boligadvokat og uvildig rådgiver ved din side.

Se ekspertens hjemmeside
Se Tidligere Indlæg fra eksperten

Thomas Mark Damsholt
Jeg rådgiver om køb, salg og investering i fast ejendom og har gennemført mange handler. Boligområdet er i konstant udvikling. Det behøver du dog ikke interessere dig for, for det gør jeg for dig! Det, du som boligkøber først og fremmest skal sørge for, er at tilføje advokatforbeholdet, inden du skriver under på købsaftalen. Det er det første, jeg minder dig om, når du henvender dig til mig. Så kan jeg nemlig hjælpe dig med at ændre på vilkårene for handlen eller tilføje skærpede krav, inden bordet fanger. I alle bolighandler går jeg i dybden med de oplysninger, der findes om ejendommen. Jeg sørger for at stille de rigtige spørgsmål til boligen og til jeres indbyrdes økonomiske forhold, når I er et par, der køber bolig sammen.

Se ekspertens hjemmeside
Se Tidligere Indlæg fra eksperten