Nyhed

Velkommen til ny udgave af Boligejer.dk

Boligejer har fået nyt design, men indholdet svarer til det du kender.

  • 10. marts 2021

Du kan stadig finde guides til køb og salg af bolig, læse om regler for erhvervsleje, ejendomsmæglere samt sommerhuse og fritidsbolig. Det ligger dels på forsiden og dels under Temaer i topmenuen. Ligesom Find konsulent og Spørg eksperten stadig er at finde på forsiden og sammen med de andre "Værktøjer" i topmenuen.

Søgefelt

Søgefeltet til ejendomsopslaget og ejendomsdatarapporten er ændret, så det forhåbentligt er blevet lettere at søge en ejendom frem både på adresse, ejendomsnummer og matrikelnummer.

Ejendomsdatarapporten

Ejendomsdatarapporten har de samme funktionaliteter, selvom det nye design har ændret en smule på, hvor du finder dem. Fx i selve ejendomsdatarapporten er Download og Del rapport flyttet ned i bunden af siden under selve rapporten. Du kan stadig gå på Min side og vælge Mine ejendomsdatarapporter ligesom der er link til dem på siden Køb ejendomsdatarapport.

Nyt på boligejer

Boligejer har fået en boks til driftsmeddelelser. Driftsmeddelelserne finder du på Boligejers forside og siderne på Køb ejendomsdatarapport, Min side samt Hjælp og support.

Her vil vi give besked, når vi oplever driftsproblemer med ejendomsdatarapporten, datakilder og andet på Boligejer.