Nyhed

Julehilsen 2023 | Erhvervsstyrelsen

2023 nærmer sig sin afslutning og julen står for døren. Erhvervsstyrelsen vil gerne benytte anledningen til at ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår – og ikke mindst takke for året 2023. 

Samtidigt vil vi gerne bruge lejligheden til at kigge tilbage på det forgangne år og kaste et blik mod året, der kommer. 

  • 21. december 2023

Året 2023 har for alle danskere været endnu et år med krig, inflation og høje renter, men det har bestemt også været et år, hvor de fleste danskere har fulgt opmærksomt med, imens boligskattereformen blev udrullet. Det har også kunne mærkes det sidste halvår i ejendomshandlen, hvilket kan ses i stigningen af antal ejendomsdatarapporter bestilt

Vi har bestemt også fulgt med og vi har faktisk arbejdet hele året for at gøre vores system klar til alle de ændringer, som Boligskattereformen betyder for ejendomshandlen og dermed Ejendomsdatarapporten. Her ved årets udgang er vi vildt stolte over at stå med et modnet og robust system, der kan håndtere alle de nye ændringer fra den 11/01-2024! Det er dog desværre også et system, der mangler oplysninger i første omgang. Derfor har vi også valgt at give alle ejendomsdatarapporter 4 klip til genbestilling til at starte med i 2024, så bestillere gratis kan få tilføjet oplysninger med, når der kommer hul igennem.  

Vi opfordrer alle til at downloade deres færdige rapporter for 2023 inden årsskiftet, da det tidligere system lukker 31/12-2024 kl. 23:59:59 og det ikke vil være muligt at hente eller genbestille dem. Vi er dog bevidste om, at der i disse tider er mange ejendomsdatarapporter, der ikke kan blive færdige grundet karensperiode for ejendomsskattebilletter/ejendomsbidragsbilletter og hvis du rammes af det, så vil du i det nye år vil kunne skrive til support@ejendomsdatarapport.dk, oplyse din rapportID og få PDF´erne tilsendt.  

I det nye år glæder vi os enormt til at åbne op igen den 11/01-2024 og vi vil stå klar med et system, hvor BFE-nummer (Bestemt Fast Ejendom) vil være den nye ejendomsidentifikationsnøgle, som vi alle skal lære at kende. Udover arbejdet med et system, der kan håndtere BFE-nummer, så har vi også arbejdet med at formidle artikler, der vil blive publiceret på Boligejer.dk og onboarde vores kundesupport, så I fortsat vil kunne få den hurtige og kyndige hjælp, som I kender fra i dag. 

Vi starter året ud med, at alle skal oprette en fastkundeaftale på ny og registrere sin medarbejdersignatur. Udover det, så er forhåbningen, at vi er klar fra start af og det vil være en problemfri overgang. Ellers ser vi ind i et år, hvor der skal arbejdet intensivt med at hurtigst muligt tilføje alle de oplysninger, der ikke er med fra start. Derudover har vi også spændende planer for nye værktøjer og nyt indhold, som vi løbende vil opdatere jer på! 

Husk derfor er at abonnere på vores nyhedsbrev og følg med i vores nyheder. 

Vi ser frem til et spændende år. 

Glædelig jul og godt nytår!