Samarbejdspartner

System-til-system samarbejdspartnere skal indgå en samarbejdsaftale.

  • Opdateret 11. januar 2024

Med en samarbejdsaftale kan kunderne anvende jeres system til at bestille ejendomsdatarapporter via deres fastkundeaftale. Kunden afregner direkte med Erhvervsstyrelsen.

Indgå Samarbejdsaftale

Du kan som systemudbyder tilbyde ejendomsdatarapporten via vores system-til-systemløsning ved at indgå en samarbejdsaftale.

Vær opmærksom på, at for at du kan bestille en ejendomsdatarapport i jeres system, så er det nødvendigt at oprette en fastkundeaftale og registrere dit Mit-ID Erhverv. Det kan i gøre her

Her på siden kan du se samarbejdsaftalen, og du finder de links, der bliver henvist til i samarbejdsaftalen.

MitID Erhverv

For at registrere dig som bruger til en samarbejdsaftale skal du logge ind med dit MitID Erhverv, så det kan blive registreret.

I forbindelse med oprettelsen af en samarbejdsaftale skal de personer som skal kunne administrere jeres samarbejdsaftale registreres som brugere hos Ejendomsdatarapporten.

Der kan være et ubegrænset antal brugere tilknyttet samme aftale. For at sikre entydig brugeridentifikation (jf. Datatilsynets retningslinjer), skal den enkelte bruger have registreret sit MitID Erhverv, inden der er adgang til at tilgå administrationsportalen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores support på mailadressen support@ejendomsdatarapport.dk

For at registrere dig som bruger til en samarbejdsaftale skal du logge ind med den MitID Erhverv, så du kan få det registreret.